Search
Close this search box.

Anna palautetta tapahtumajärjestäjän pikaoppaasta

Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. jari.parantainen@noste.fi ✆ 050 5229 529

Jussi Uljas on vaasalaisen Kepit Systems Oy:n toimitusjohtaja. Kirjoitin hänen kanssaan uuden pikaoppaan yritystapahtumien järjestäjille.

Nyt pyydämme, että antaisit oppaan ensimmäisestä luonnoksesta suoraa palautetta.

Kepit on vuonna 2006 perustettu firma, joka tuottaa vuosittain yli 5 000 suoraa lähetystä verkkoon ja televisioon sekä Suomesta että ulkomailta.

Jussille onkin siis kertynyt vuosien mittaan hurjasti kokemusta, miten laadukas suora nettilähetys kannattaa toteuttaa.

Pikaoppaassa on 30 sivua. Sen keskeinen idea tiivistyy kuuteen tarkistuslistaan. Niistä löydät yhteensä 62 tärkeää tehtävää, joista yllättävän moni usein unohtuu alan ammattilaisiltakin.

Lisäksi opas sisältää taustoituksen, selityksen tai perustelut kustakin tarkistulistan 62 kohdasta.

Tapahtumajärjestäjän pikaopas on rakennettu kuuden tarkistuslistan ympärille. Yhteensä listoista löytyy 62 tärkeää tehtävää, joista moni unohtuu alan ammattilaisiltakin. Sivuja oppaassa on 30.
Tapahtumajärjestäjän pikaopas on rakennettu kuuden tarkistuslistan ympärille. Yhteensä listoista löytyy 62 tärkeää tehtävää, joista moni unohtuu alan ammattilaisiltakin. Sivuja oppaassa on 30.

Lopussa vaanii myös sanasto, jossa on avattu oppaan sivuilla esiintyviä teknisiä termejä selkosuomeksi.

Pläjäys on nyt ensimmäinen luonnos ja prototyyppi. Nyt pyytäisimmekin apuasi. Lue pikaopas ja kerro havainnoistasi:

  1. Puuttuiko oppaasta jotain ilmeistä?
  2. Tuliko vastaan aivan käsittämätöntä mongerrusta?
  3. Mitä sanastossa pitäisi avata tarkemmin?
  4. Löysitkö kirjoitusvirheitä tai huonoa kieltä?

Myös kaikki muu suora palautteesi on tervetullutta niin, että saisimme hiotuksi oppaasta mahdollisimman hyödyllisen työkalun kaikille tapahtumista vastaaville tuottajille, projektipäälliköille ja muille asiantuntijoille.

Oppaan tupituoreen pdf-version pääset lataamaan suoraan tästä ilman mitään kolmannen asteen kuulustelua – tai edes yhteystietojasi:

Tapahtumia järjestävä ammattilainen ei koskaan luota muistiinsa tai kokemukseensa. Tarkistuslista onkin ehkä hyödyllisin dokumentti, jota voit työssäsi käyttää.

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Näin myyjä manipuloi sinua
Jari Parantainen

Myyjä manipuloi sinua vähän väliä

Kyllä meistä jokainen on nähnyt, miten myyjä manipuloi kylmän rauhallisesti. Hän ei todellakaan ajattele muuta kuin omaa etuaan – ja sitäkin härskin lyhytnäköisesti. Silti Myyjä manipuloi -koulutukseni nimi polttaa päreitä joka vuosi.