Kymmenen sivun myyntiesitys -koulutus 11.2.2020 Vantaalla

Älä yritä tainnuttaa asiakastasi ostamaan. Mikä tahansa myyntiesitys mahtuu 10 sivuun ilman, että ne ovat edes täyteen ahdettuja.

Yhdeksän myyjää kymmenestä vetää työkseen aivan umpisurkeita myyntiesityksiä. Se on ällistyttävää, koska jokainen yritys nousee tai kaatuu myyntipuheensa mukana.

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen kertoo keinot, joiden avulla rakennat myyntiesityksesi kolmessa konkreettisessa vaiheessa. Opit perustuvat satojen asiantuntijapalvelujen ja teknisten tuotteiden tuotteistusprojektien kokemuksiin vuosina 2005–2019.

Koulutuksen ohjelmaan sisältyy aina useita käytännön esimerkkejä tavallista tehokkaammista kotimaisten asiantuntijapalvelujen myyntiin rakennetuista esityksistä.

Saat selkokieliset vastaukset näihin tärkeisiin kysymyksiin:
 • Mitkä yleiset virheet toistuvat myyntiesityksissä vuodesta toiseen?
 • Hyvä esitys tarvitsee perustakseen joukon päätöksiä. Mitä ne ovat?
 • Millaisiin psykologisiin keinoihin tehokas myyntiesitys perustuu?
 • Myyvän esityksen rakenne noudattaa selkeää kaavaa. Mikä se on?
 • Millaiset myyntiesityksen osat auttavat myyjääsi perustelemaan väitteensä?
 • Miten rakennat ärhäkän esityksesi käytännössä vaiheittain alusta loppuun?
 • Millainen olisi koukuttava, mutta perinteisestä selvästi poikkeava sisältö?

Koulutuksen ohjelmaan sisältyy aina useita käytännön esimerkkejä tavallista tehokkaammista kotimaisten asiantuntijapalvelujen myyntiin rakennetuista esityksistä.

Kymmenen sivun myyntiesitys -koulutus
Kouluttaja
Jari Parantainen
Koulutuspaikka
Scandic Helsinki Aviacongress
Robert Huberin tie 4
Vantaa
Päivämäärä ja aika
2020-02-11
klo 9:30-15:30
Koulutuksen hinta
697 € +alv
Tämä koulutus sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten ratkaisumyynnin ammattilaisille. Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti asiantuntija, konsultti, myyjä, myyntipäällikkö, myyntijohtaja, markkinointipäällikkö, markkinointijohtaja, yrittäjä tai tuotepäällikkö. Myös projektipäällikkö hyötyy tästä koulutuksesta.
Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat yleensä ne osallistujat, joilla on ristiriitaisia tavoitteita. He esimerkiksi haluavat vaikuttaa kuulijoihinsa ilman, että he uskaltavat vaikuttaa kuulijoihinsa. Puhe toimii hyvin harvoin niin, että se käsittelee kaikkien kannalta vain harmittomia ja mukavia asioita.

Kouluttajana Jari Parantainen

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien palveluja yli 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Suomen kokenein tuotteistaja
 • Suomen eniten myyty tuotteistuskirja
 • Yli tuhat tuotteistuskoulutusta
 • Asiakkaina yli 300 yritystä
 • Yli 200 tuotteistusprojektia
 • 18 vuotta tuotteistajan töitä
 • Suomen parhaaksi bisnesblogiksi valittu Pölli tästä

Koulutuspalautetta aikaisemmista koulutuksista

lehdon-kirittaja-koulutus
Jari Parantainen

Kirittäjä-palvelun tuotteistaminen johti 100-kertaiseen nopeuteen

Lehdon Kirittäjä-palvelun tuotteistaminen oli vuoden 2019 tärkein projektini. Hankkeen tuloksena syntyi projektimalli, jonka ansiosta toimitilan suunnittelutyö nopeutuu jopa satakertaiseksi perinteiseen tapaan verrattuna. Rakennus ehtii tuottaa jopa miljoonia euroja enemmän.

Noste-käyntikortti-1280x640
Jari Parantainen

Koulutuspalautetta: ”Jari olisi voinut esitellä itsensä alussa”

Vain moukka jättää esittäytymättä. Niin kiire ei koulutuksessa voi olla, että käytöstavat täytyisi karsia. Olenkin jo palauttanut käytäntöni perinteisemmäksi. Nykyisin kerron taas esityksen aluksi minuutin tai pari siitä, kuka olen, mistä tulen ja mitä teen.