Lähetä viesti

Palvelun tuotteistaminen -koulutus 7.5.2020 Helsingissä + striiminä

Helsingin seudun kauppakamari järjestää suositun koulutuksen uusinnan!

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?

Tuotteistamisen idea on tehdä ostamisesta helpompaa ja palvelun toimittamisesta kannattavaa. Samalla se tarkoittaa, että työstä tulee paljon mukavampaa. Kaoottinen sekoilu loppuu. Reklamaatioiden määrä romahtaa.

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen kertoo, miten pilkot tuotteistusprojektisi hallittaviin osiin. Kun etenet järjestelmällisesti vaihe kerrallaan, lopulta tulos kelpaa myös firmasi perfektionisteille. Hankkeesi pääsee maaliin paljon todennäköisemmin kuin perinteisen musta tuntuu -huutokilpailun keinoin.

Kuulet vastaukset tuotteistajalle tärkeisiin kysymyksiin
  • Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa?
  • Kuinka laadit törkeän lupauksen, joka todella toimii?
  • Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen?
  • Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät?

Palvelun tuotteistaminen -koulutuksessa kuulet Jarin konkreettiset tuotteistusohjeet napakaksi tiivistettynä. Saat lentävän lähdön. Pääset pian laskuttamaan insinööriesi työstä enemmän kate-euroja.

Palvelun tuotteistaminen -koulutus
Kouluttaja
Jari Parantainen
Koulutuspaikka
Kauppakamarin koulutustilat
Kalevankatu 12
Helsinki
Päivämäärä ja aika
2020-05-07
klo 12:15-16:00
Koulutuksen hinta
Jäsenhinta 430 € +alv
Jari Parantaisen tuotteistuskoulutus sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten ratkaisumyynnin ammattilaisille, projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen. Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti tekninen asiantuntija, projekti-insinööri, projektipäällikkö, tuotekehityspäällikkö, palvelupäällikkö, tuotepäällikkö, markkinointijohtaja, myyntijohtaja tai yksikön vetäjä.
Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat yleensä ne osallistujat, joiden työnantaja (tai asiakas) toimii tiukasti viranomaisten säätelemällä alalla. Sellaisia ovat teleoperaattorit, apteekit, terveydenhuollon yritykset, pankit, vakuutusyhtiöt ja lakitoimistot. Myös julkishallinnon parissa painivat sekä suurten keskusliikkeiden tavarantoimittajat ovat usein avun ulottumattomissa – ainakin omasta mielestään. Palautteiden taustalla on ns. opittu avuttomuus. Osallistujat ovat vankasti sitä mieltä, etteivät he voi tehdä mitään toisin. Siksi he vain turhautuvat.

Kouluttajana Jari Parantainen

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien palveluja yli 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Suomen kokenein tuotteistaja
  • Suomen eniten myyty tuotteistuskirja
  • Yli tuhat tuotteistuskoulutusta
  • Asiakkaina yli 300 yritystä
  • Yli 200 tuotteistusprojektia
  • 18 vuotta tuotteistajan töitä
  • Suomen parhaaksi bisnesblogiksi valittu Pölli tästä

Koulutuspalautetta aikaisemmista koulutuksista

lehdon-kirittaja-koulutus
Jari Parantainen

Kirittäjä-palvelun tuotteistaminen johti 100-kertaiseen nopeuteen

Lehdon Kirittäjä-palvelun tuotteistaminen oli vuoden 2019 tärkein projektini. Hankkeen tuloksena syntyi projektimalli, jonka ansiosta toimitilan suunnittelutyö nopeutuu jopa satakertaiseksi perinteiseen tapaan verrattuna. Rakennus ehtii tuottaa jopa miljoonia euroja enemmän.

Noste-käyntikortti-1280x640
Jari Parantainen

Koulutuspalautetta: ”Jari olisi voinut esitellä itsensä alussa”

Vain moukka jättää esittäytymättä. Niin kiire ei koulutuksessa voi olla, että käytöstavat täytyisi karsia. Olenkin jo palauttanut käytäntöni perinteisemmäksi. Nykyisin kerron taas esityksen aluksi minuutin tai pari siitä, kuka olen, mistä tulen ja mitä teen.