Hinnasto

Koulutusteni hinnat määräytyvät keston ja paikkakunnan perusteella. Sen sijaan koulutuksen aihe tai osallistujien määrä ei vaikuta hintaan.

Taksani sisältävät aina kaikki mahdolliset ja mahdottomat matka- ja majoituskulut. Saat täsmälleen hinnastoni mukaisen verkkolaskun yhdessä erässä koulutuksen jälkeen.

Toimitan esitysmateriaalit jälkikäteen pdf-tiedostona. Lisäksi voit striimata ja tallentaa esitykseni firmasi sisäiseen käyttöön.

Oletan, että haluat hoitaa kutsut, koulutustilan, esitystekniikan ja mahdolliset tarjoilut itse, jos et erikseen muuta toivo.

Koulutukseni ovat aina suomenkielisiä. Edes rallienglantia ei ole tarjolla. Sori siitä.

Valitse koulutuksesta teille sopiva versio

Enintään kahden tunnin koulutukseni istuu erityisesti isoihin yleisötilaisuuksiin. Silloin esityksen kesto saattaa jäädä jopa alle puoleen tuntiin.

Mitä tiukempi aikataulu on, sitä vähemmän jää tilaa vuorovaikutukselle yleisön kanssa.

Toisaalta napakka esitys sopii keskustelun herättäjäksi yrityksesi johtoryhmän kokoukseen tai sisäiseen koulutuspäivääsi, johon on mahduttava muutakin ohjelmaa.

En anna alennusta edes hyvin lyhyestä esityksestä.Toisin kuin voisi kuvitella, juuri napakka esitys vaatii eniten valmistautumista. Lyhyesti puhuminen on vaikeampaa kuin loputon joriseminen.

Puolen päivän koulutus on ylivoimainen suosikki. Aika riittää jähmeänkin yleisön herättelyyn ja keskusteluun. Toisaalta puoli päivää ei ole liian pitkä niin, että yleisö jaksaa keskittyä.

Puoli päivää tarkoittaa lyhyimmillään yleensä 2 x 90 minuuttia, välissä 5–10 minuutin biotauko. Pisimmillään se voi olla keskellä päivää 2 + 2 tuntia niin, että välissä on lyhyt lounastankkaus.

Koko päivän koulutus käy yhä harvinaisemmaksi. Jos kuitenkin päädyt sellaiseen, suosittelen, että aloitamme myöhään (esim. klo 9:30) ja lopetamme varhain (viimeistään klo 15:30).

Koko päivän istunto on useimmille osallistujille liikaa, oli koulutus miten mahtava tahansa.

Aivojemme vastaanottokyky on rajallinen. Iltapäivällä katseet alkavat toljottaa joka tapauksessa. Siemenet ropisevat kovin kiviseen maaperään.

Koska tietenkin haluat vaikuttavan koulutuksen, jaa tilaisuus mieluummin kahteen puolikkaaseen päivään.

Koulutuksen vaikutus vahvistuu entisestään, jos saan teettää kahden session välissä kotitehtäviä tai harjoituksia. En veloita niistä erikseen.

Kuten tiedät, ruutua on raskaampi seurata kuin live-esitystä. Yleensä lyhyt webinaari on siis toimivampi.

Jos kuitenkin haluat koota ihmisiä seuraamaan esitystä yhdessä, silloin esimerkiksi 2 x 90 minuuttia on vielä järjellinen mitta.

Yleisösi lukumäärä ei vaikuta veloitukseeni. Toimitan esityksestä jälkikäteen myös tallenteen niin, että voit jakaa sitä oman organisaatiosi sisällä.

Tuotan webinaarit omassa studiossani Espoossa laadukkaana (vähintään Full HD -muotoisena) videona nopean kuituyhteyden päässä.

 • Puolen päivän koulutus on ylivoimaisesti suosituin. Jopa 80 % kollegoistasi tilaa sen. Työpäivään jää tilaa vielä tulipalohommille. Porukkasi jaksaa tapittaa pilkkimättä.

Koulutushinnasto

Hintoihin lisätään 24 prosentin arvonlisävero.

Pääkaupunkiseutu
 • Enintään kahden tunnin koulutus 2 950 €
 • Enintään puolen päivän koulutus 3 450 €
 • Koko päivän koulutus 4 350 €
Tampere, Turku, Lahti
 • Enintään kahden tunnin koulutus 4 450 €
 • Enintään puolen päivän koulutus 4 950 €
 • Koko päivän koulutus 5 850 €
Muu Suomi
 • Enintään kahden tunnin koulutus 5 450 €
 • Enintään puolen päivän koulutus 5 950 €
 • Koko päivän koulutus 6 850 €
Webinaari
 • Enintään kahden tunnin koulutus 2 450 €
 • Enintään puolen päivän koulutus 2 950 €
Takuu

Jos en onnistunut toimittamaan sitä mitä etukäteen lupasin, saat kaikki rahasi takaisin. Siinä tapauksessa kuitenkin toivon, että saan julkaista perustelusi täällä Pölli tästä -blogissani.

Tilaa koulutus