Noste-suolakaivos® on neliviikkoinen tuotteistusprojekti

Suolakaivos on suurpaineprojekti, jonka avulla puristat höttöisenkin idean helposti ostettavaksi palvelutuotteeksi neljässä viikossa.

Myyjäsi hihkuvat riemusta, kun he saavat selkeästi paketoidun  kokonaisuuden sisäänheittotuotteekseen.

Projektiryhmäsi valmentajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän opastaa, näyttää mallisuorituksia, antaa suoraa palautetta ja potkii porukkaasi vauhtia.

Opit tuotteistamisen perusteet itse tekemällä. Samalla saat kouraasi myyntivalmiin palvelupaketin. Myyjäsi pääsevät heti testaamaan sitä aitojen asiakasehdokkaiden luo.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

9 850 € + alv 24 %
Projektin sisältö
Varaa projektisi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja yli 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Noste-suolakaivoksessa saat Jarin konkreettiset tuotteistusohjeet omaan tilanteeseesi sovitettuna. Saat lentävän lähdön. Pääset pian laskuttamaan asiantuntijoittesi työstä enemmän kate-euroja.

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Kenelle Noste-suolakaivos sopii?

Kenelle Suolakaivos-projekti sopii parhaiten?

Noste-suolakaivos-tuotteistusprojekti sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, kärsimättömille myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Suolakaivoksen avulla nostat hetkeksi painetta pytyssä niin, että jo kauan lykkäämäsi tai jumiin päätynyt tuotteistushanke vihdoin jyrää maaliinsa.

Suolakaivokset sopivat erityisesti sellaisille asiantuntijoille, jotka haluavat napakan sisäänheittotuotteen. Tuloksen täytyy siis olla jotain hyvin selkeästi rajattua, suhteellisen edullista ja asiakkaan kannalta vaivatonta & riskitöntä ostettavaa.

Kenelle Suolakaivos-projekti ei sovi?

Suolakaivoksen idea on se, että asiantuntijasi raatavat ja tuotteistavat itse – muuten he tuskin oppivat mitään. Juuri siksi projektin nimikin on  Suolakaivos. 

Noste-suolakaivos ei siis ole tarkoitettu sellaiselle projektiryhmälle, joka haluaa avaimet käteen -tuotteistuksen mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaa myös, että Noste-suolakaivoksen työkieli on aina suomi. Projekti on aivan riittävän vaikea jo kotimaisellakin kielellä. Toki tulokset voidaan sitten kääntää heti hankkeen lopuksi mille kielelle tahansa.

Kenelle Noste-suolakaivos ei sovi?
Noste-suolakaivoksen hyödyt

Miten asiantuntijasi hyötyvät?

Jos et ole tyytyväinen Suolakaivokseesi, saat rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista

Mikä muuttuu tämän valmennuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin

Saat neljässä viikossa kolme tärkeintä myyjän työkalua

Suolakaivoksen avulla projektiryhmäsi rakentaa palvelupaketin, joka on helppo ostaa ja myydä.

1
10-sivuinen myyntiesitys

Tiivistämme tuotteistuksesi tärkeimmät argumentit napakaksi myyntiesitykseksi. Se toimii työkaluna, jonka avulla pakotamme myyntipuheesi loogiseksi ja sujuvaksi.

2
Kysymyksiä & Vastauksia -pläjäys

Mitä järkevää myyjäsi osaa sanoa, kun asiakas kysyy, että ”miksi tämä palvelunne on näin kallis?” Suolakaivoksen jälkeen jokainen tietää vastauksen tähänkin hankalaan kysymykseen.

3
Hinnasto

Hinnastoa et tarvitse siksi, että hintasi olisivat niin mutkikkaat. Sen sijaan hinnasto on mainio väline kertoa, millainen palvelusi versio tai varustelista vastaa mitäkin veloitustasi.

Kärsimättömille myös viikon Noste-suolakaivos

Jos projektisi on erittäin tärkeä, ehkä se kannattaa rutistaa maaliin viikossa. 

Noste-suolakaivoksesta on tarjolla on myös todellinen suurpaineversio, joka etenee maaliinsa yhden työviikon aikana. Sisältö, tulokset ja hinta ovat samat, mutta projektiryhmäsi saa uuden tuotteen valmiiksi tavallistakin nopeammin.