Jari Parantainen kouluttaa vain etänä

Jarin etäkoulutusten aiheita ovat palvelujen tuotteistaminen, hinnoittelu, etämyynti ja sissimarkkinointi. Tuotepäälliköille ja copywritereille löytyvät omat täsmäkurssinsa.

Kesästä 2020 alkaen kaikki koulutukset ovat saatavana vain videoneuvottelu- tai webinaarimuotoisina ja suomenkielisinä. Voit tilata sellaisen yrityksellesi kiinteään hintaan, joka ei riipu osallistujien määrästä.

Tilaa kouluttajaksi Suomen kokenein tuotteistaja

Jarin etäkoulutukset sekä alkavat että päättyvät sovitussa aikataulussa. Ne perustuvat aina käytännön esimerkkeihin. Ammattilaisesi pysyvät hereillä, sillä toisin kuin yleensä, sisältö ei perustu tylsien PowerPoint-sivujen tuijotteluun.

Suora lähetys on teknisesti laadukasta Full HD -muotoista videota. Hintaan sisältyy aina myös tallenne, jonka saat yrityksesi sisäiseen käyttöön määräajaksi.

Myös introvertit uskaltavat osallistua, sillä jokainen saa pitää kameransa pimeänä, jos hän niin haluaa.

Jari Parantainen
Ei laulua, ei leikkiä -leimasin
Palvelun tuotteistaminen -koulutus

Palvelun tuotteistaminen -koulutus

Tuotteistamisen tarkoitus on tehdä ostamisesta helppoa. Tämä pikakurssi tiivistää guruillesi keinot, joilla heidän rautainen osaamisensa alkaa mennä helpommin kaupaksi. Tuhti myyntikate on paras vakuutus työpaikkojen säilyttämiseksi ankeinakin aikoina.

Katso koulutuksen tiedot
Näin myyjä manipuloi sinua

Näin myyjä manipuloi -koulutus

Ostitko hätäisesti niin, että nyt kaduttaa? Luultavasti myyjä käytti hienovaraisia psykologisia kikkoja, joita on erittäin vaikea vastustaa. Syynä on se, että ne eivät vetoa järkeen. Tietoinen mielesi ei ehkä edes huomannut, mitä tapahtui.

Katso koulutuksen tiedot

Takuu: ei laulua, ei leikkiä

Jarin koulutuksessa et koskaan joudu kärsimään kiusallisista tutustumisleikeistä, rentoutumisharjoituksista, yhteislaulusta tai teennäisistä ryhmätöistä. Siksi ne sopivat aina myös introverteille.

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin