Jari Parantaisen koulutukset

DI Jari Parantainen on tuotteistanut, hinnoitellut ja markkinoinut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja pian 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Jarin koulutusten aiheita ovat palvelujen tuotteistaminen, hinnoittelu ja sissimarkkinointi. Tuotepäälliköille ja copywritereille löytyvät omat täsmäkurssinsa.

Kaikista näistä aiheista voit tilata koulutuksen omalle yrityksellesi kiinteään hintaan, joka ei riipu osallistujien määrästä.

Jokaisesta koulutuksesta on saatavana myös Jarin omasta studiosta striimattava webinaarimuotoinen versio.

Tilaa kouluttajaksi Suomen kokenein tuotteistaja
  • Suomen eniten myyty tuotteistuskirja
  • Yli tuhannen tuotteistuskoulutuksen kokemus
  • Asiakkaina yli 300 yritystä
  • Yli 200 tuotteistusprojektia
  • 18 vuotta tuotteistajan töitä
  • Suomen parhaaksi bisnesblogiksi valittu Pölli tästä

Jarin koulutukset sekä alkavat että päättyvät sovitussa aikataulussa. Ne perustuvat aina käytännön esimerkkeihin alusta loppuun. Ammattilaisesi pysyvät hereillä, vaikka he olisivat nousseet ennen kukonlaulua. 

Myös introvertit uskaltavat osallistua, sillä koulutukseen ei koskaan kuulu kiusallisia rentoutusharjoituksia tai muuta vastaavaa perseilyä.

Jari Parantainen
Palvelun tuotteistaminen -koulutus

Palvelun tuotteistaminen -koulutus

Tuotteistamisen tarkoitus on tehdä ostamisesta helppoa. Tämä pikakurssi tiivistää guruillesi keinot, joilla heidän rautainen osaamisensa alkaa mennä helpommin kaupaksi. Tuhti myyntikate on paras vakuutus työpaikkojen säilyttämiseksi ankeinakin aikoina.

Katso koulutuksen tiedot

Takuu: ei laulua, ei leikkiä

Jarin koulutuksessa et koskaan joudu kärsimään kiusallisista tutustumisleikeistä, rentoutumisharjoituksista, yhteislaulusta tai teennäisistä ryhmätöistä. Siksi ne sopivat aina myös introverteille.

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin