Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja

Kirjailijat Kämpissä torstaina 3.3. klo 17

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Jari Parantainen
Jari Parantainen
Autan insinöörejä tuotteistamaan osaamisensa helposti ostettaviksi palvelupaketeiksi. Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. ✆ 050 5229 529

Gurumarkkinointi - Keittiöpsykologiaa insinööreille

Gurumarkkinointi-kirjan painomuste alkaa olla kuivaa. Julkistamme ensi viikolla keittiöpsykologian manifestin, jonka avulla otat käyttöösi unohtuneen oikean aivolohkosi.

Marssimme Jussi Lähteen haastateltaviksi keskiviikkona 3.3. klo 17. Paikkana on hotelli Kämpin baari Pohjois-Esplanadilla.

Haastattelussa paljastamme lukuisia salaisuuksia ja tarinoita, joita olemme tähän saakka pimittäneet julkisuudelta. Jos olet utelias ja skandaalinkipeä, saavu paikalle hyvissä ajoin. Luvassa on kirjan lämpimäiskappaleita jo ennen varsinaista julkistustilaisuutta.

Tule siis ihmeessä grillaamaan keittiöpsykologiaan hurahtaneita kirjoittajia kysymyksilläsi.

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Liity Facebookissa Kirjalijat Kämpissä -ryhmään ja ilmoittaudu mukaan.

Palvelun tuotteistaminen opas, Jari Parantainen
Palvelun tuotteistaminen -käsikirja
Tämä e-kirja neuvoo, miten tuotteistat insinöörisi osaamisen helposti ostettavaksi sisäänheittopaketiksi.
Maksuton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja
Jari Parantainen

Selkopuhe voitti asiantuntijan jorinan

Rooger Doodley pohti Neuromarketing-blogissaan jo kauan sitten, miksi Donald Trumpin viesti tuntuu uppoavan äänestäjiin. Uusimmassa tekstissään (Trump Surprise: Four Neuromarketing Takeaways from the 2016 Election) hän käy läpi muutamia

Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja
Jari Parantainen

Koulutuspalaute: Pyyhepino jäi ihmetyttämään

Kävin toissailtana vetämässä kolmituntisen sissimarkkinointikoulutuksen Tuusulan Onnelassa. Käsiäänestyksen perusteella selvä enemmistö yleisöstä oli yrittäjiä. Tilaisuuden järjestäjä Keuke tietää luultavasti tarkan pääluvun. Mutta veikkaisin, että se osui johonkin 150–200

Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja
Jari Parantainen

Karisma kumpuaa vikkelyydestä

Harvard Business Review (3/2016) kirjoitti Queenslandin yliopiston professori William von Hippelin tutkimuksesta (juu ei, nimi ei ole aprillipilaa). Tulokset kertoivat, että mitä vikkelämmin koehenkilön pää toimii,

Palvelun tuotteistaminen opas, Jari Parantainen

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä yli 100-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.