Seinäjoella opiskelee muotoilua parivaljakko, joka yrittää myydä C-kasettinauhasta kudottuja kukkaroita. Mutta kauppa ei käy. Osaatko kertoa syyn?

Sain pari päivää sitten viestin Gretalta ja Islalta Seinäjoelta. He opiskelevat muotoilua ammattikorkeakoulussa ja kertoivat asiastaan näin:

Toimimme tuotemerkillä Hemming & Willström. Päätuotteitamme ovat tällä hetkellä C-kasettinauhasta kudotut kukkarot.

Olemme parhaamme mukaan tuotteistaneet tuotteemme, sinunkin kirjojesi vinkkien mukaan. Olemme tehneet useita markkinointirynnäköitä maaliskuun alusta lähtien niin suomalaisille että ulkomaisille jälleenmyyjille, blogeille ja lehdille.

Markkinointirynnäkön avulla olemme saaneet kävijöitä sivuillemme ja pari jälleenmyyjää, mutta tuotto kukkaroiden myynnistä näyttää silti nollaa.

Kerrothan meille, jos sinulle selviää mikä markkinoinnissamme mättää. Onko kyseessä huonosti tuotteistetetut tuotteet vai olemmeko vain kärsimättömiä, kun odotamme tuloksia heti?

Tietenkin tiedän itse vastauksen tähän ongelmaan, koska olen niin äärettömän viisas. Mutta ihan vain testimielessä ajattelin heittää pallon sinulle, rakas blogini lukija.

Kommentoi, mitä Greta ja Isla tekevät väärin. Ja tietenkin vielä kiinnostavampaa olisi kuulla, mitä mimmien pitäisi mielestäsi tehdä toisin, jotta kauppa alkaisi käydä.

Verkkosivut löydät osoitteesta www.hemmingwillstrom.com ja hiukan lisää Get Palmd -blogista.

Jos Gretalle ja Islalle ei löydy apua, täytyy harkita tämän blogin lopettamista hyödyttömänä.