Viikon tuotekuvaus: Kone rempattu ja kaikkee!

Viikon tuotekuvaus: Kone rempattu ja kaikkee!

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Jari Parantainen
Jari Parantainen
Tavoitteeni on lihottaa suomalaisen insinöörin lompakkoa niin, että hän saa osaamisestaan enemmän rahaa. Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. ✆ 050 5229 529

New call-to-action

Tilaa hälytys

Vaani sinäkin Pölli tästä -blogia. Saat tiedon Jarin uusista kirjoituksista sähköpostiisi.

Alennusmyynti kielletty -hinnoittelukoulutus 9.3.2020 Helsingissä + striiminä
Helsingin seudun kauppakamari järjestää hinnoittelukoulutuksen, jossa et joudu tuijottamaan tylsiä hintajoustokäyriä niin, että silmäsi kuivuvat päähän. Pian kampeat katteesi kohdalleen neljässä vaiheessa.
KOULUTUS

Sani Leino, tuo myyntimies jumalan armosta, antoi Twitterissä mainion vinkin moottoripyörän myynti-ilmoituksesta.

Rassiaan Inarissa myyvä Jouni Maununen tuskin pahastuu, jos ylistän hänen luovaa ilmaisuaan – ja lainaan kuvitustakin saman tien.

Ilmoitus tuskin säilyy linjoilla ikuisesti. Koska tämä viikon paras tuotekuvaus on silkkaa taidetta, ehdotan, että tutustut teokseen välittömästi.

Kauppiaan menestys riippuu siitä, miten hyvän tarinan hän osaa tuotteestaan repiä.

 

Palvelun tuotteistaminen -opas, Jari Parantainen
Palvelun tuotteistaminen -käsikirja
Tämä e-kirja neuvoo, miten tuotteistat insinöörisi osaamisen helposti ostettavaksi sisäänheittopaketiksi.
Maksuton

6 kommenttia

 1. Kaverin kyky tuottaa tekstiakrobatiaa on käsittämätön. Pesee mennen tullen kaikki viestintätoimistojen tuottamat ”ruskeat totuudet”. Olisi riemastuttavaa nähdä jollakin yrityksellä kaverin tuottamaa sisältöä verkkosivuilla. Tuon kaverin kuvailemana vaikkapa uusi Toyota Micra voisi saada ihan uuden ulottuvuuden. Tai miksei vaikka sote uudistus – voisi olla aika hauska.

  1. Hänen työnäytteensä on todella ravistava esimerkki niille hienoissa firmoissa pesiville pedanteille filosofian maistereille, jotka luulevat osaavansa markkinointia tai viestintää.

   Kukaan ei ole tässä tapauksessa kiinnostunut kieliopista tai muotoseikoista. Niillä on aika vähän tekemistä noin taitavan tarinankertojan kalupakissa.

 2. Nettiautossa on vastaavia koiranleukoja myymässä ties mitä ylivuotista Kadettia joka toinen viikko. Pelkkä tarina saattaa riittää julkisuuteen mutta jos takana ei ole laatua, tuskin tulee kauppaa.

  1. Suomessa tuskin on sellaista ongelmaa, että huono laatu menisi hyvien myyntipuheiden vuoksi liian hyvin kaupaksi.

   Päinvastainen lienee lähempänä totuutta. Meillä on esimerkiksi valtava määrä hyvin koulutettuja ja kokeneita asiantuntijoita, jotka eivät saa ansionsa mukaan. Se johtuu muun muassa siitä, etteivät he osaa kertoa osaamisestaan niin, että se ketään kiinnostaisi.

  1. Kiitos Santeri vinkistäsi, tuo Arielyn mainitsema projekti on todella kiinnostava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Koulutuspalautetta:
Jari Parantainen

Koulutuspalautetta: ”Tutut liikaa äänessä”

Tiistaina Vantaalle kokoontui kanssani seitsemäntoista innokasta ammattilaista pähkimään napakan myyntiesityksen anatomiaa. Tilaisuuden järjesti jo tuttuun tapaan Ratekoulutus. Mitä tarkoitan napakalla? Kurssin nimi toivottavasti kertoo olennaisen:

Palvelun tuotteistaminen -opas, Jari Parantainen

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.

New call-to-action