Koti-Kajaani julkaisi runsas viikko sitten (19.3.2011) arvion Gurumarkkinointi-kirjasta. Millaisia mietteitä opus kirvoitti Kainuussa?

Kuulin joitain päiviä sitten kajaanilaisilta sukulaisiltani, että paikallislehdessä Koti-Kajaanissa oli ollut arvio Gurumarkkinointi-kirjasta.

Kainuulainen yrittäjä ja yrittäjyysvalmentaja Olli ”Ollis” Leppänen julkaisi kirjoituksensa myös Tarinoita matkan varrelta -blogissaan:  Kun tavallinen ei enää riitä.

Ollis päättää arvionsa näin:

Apusen ja Parantaisen kirja antaa itseänsä kouluissa ja työelämässä kehittäneille osaajille mukavan potkun persuuksille omien vahvuuksien esiinkaivamiseen. Toivottavasti kirja löytää tiensä myös kainuulaisten osaajien yöpöydille. Me tarvitsemme Kainuussa juuri nyt guru-asennetta ympäripyöreiden tavoitteiden sijaan. Olen sitä mieltä, että kainuulainen osaamisemme jää tuttujen ja turvallisten asiakkaiden kanssa puuhastelun jalkoihin, emmekä oikeasti uskalla erottautua muista. Missä siis piilevät kainuulaiset gurut?

Lisäksi Ollis toteaa nähneensä yrittäjiä valmentaessaan, miten vaikeaa kokeneenkin konkarin on pusertaa sanoiksi se, missä hän on hyvä. Tähän jatkaisin vielä, että sama koskee myös palkkatyötä tekeviä asiantuntijoita.

Menestystäsi ei ratkaise se, miten hyvä olet. Menestyksesi ratkaisee se, miten hyvin osaat kertoa, miten hyvä olet.

Gurumarkkinointi-kirjan verkkosivut kertovat teoksesta lisää. Sieltä löydät myös Gurumarkkinointi-teoksen esilukijoiden arviot.

Gurumarkkinointi-kirjan voit tilata itsellesi kätevästi suoraan Talentumin verkkokaupasta. Mainitse tilauksesi yhteydessä kampanjatunnus KIRM0711, niin saat kirjasi 10 prosentin alennuksella hintaan 60 euroa!

Haluaisitko perehdyttää asiantuntijoitasi gurumarkkinoinnin saloihin? Lue lisätietoja Edisteen Gurumarkkinointi-koulutuksesta.