Toimituskunta on kokoontunut suunnittelemaan lehteä syyskuun vaihteessa 2012. Palaveriin osallistuvat päätoimittaja Ilkka, pari toimituspäällikköä (Erja & Lea), ulkoasusta vastaava Anna-Mari ja viestintäjohtaja Sari.

Ilkka: No niin, nyt pitäisi keksiä lehdelle näppärä nimi. Viimeksi sovittiin, että jokainen miettii kolme ehdotusta. Antaapa kuulua!

Erja: Olen edelleen sitä mieltä, että se voisi olla SOSTE. On se kumma, jos oma työnantajan nimi hävettää niin paljon, ettei sitä voisi käyttää.

Sari: Ehkä se on hyväkin, että nimi ei ole sama. Ettei mene yhdistys ja lehti sekaisin.

Lea: No mutta eikö niiden pitäisikin liittyä toisiinsa?

Ilkka: No niin, kiitos kommenteista. Mutta ei nyt taas palata tähän keskusteluun. Mitäs ehdotuksia teillä on?

Sari: Mä ajattelin, että se nimi voisi olla jotain, joka rimmaa Sosteen kanssa. Tuli tossa aamulla suihkussa mieleen Noste. Sehän olisi napakka, vai mitä?

Erja: No emmä nyt tiedä. Mitä järkeä sellaisessa nimessä on, joka on melkein kuin Soste, mutta ei sitten kuitenkaan?

Ilkka: Mun mielestä toi on erinomainen ehdotus! Lyhyt ja selkeä. Nostettahan sillä lehdellä pitäisi saada aikaan joka tapauksessa.

Sari: Kuukkeli näyttää, että täällä on jo joku Noste Oy. Se on joku pikkufirma. Että se siitä sitten.

Ilkka: Höh, mitä väliä jollain firmalla? Meillähän on oma juristi sitä varten. Pannaan Anneli selvittämään, voidaanko mekin käyttää sitä nimeä.

Sari: Mutta miten me saadaan toi nosteen verkkotunnus, kun se on tolla jo käytössä?

Lea: Otetaan meille joku sellainen tunnus, joka liippaa läheltä. Niinku vaikka nostetta tai nosteessa. Kyllä sieltä joku takuulla löytyy. Anneli voi tsekata senkin, eikö vain?

Erja: Jotenkin tää ei nyt tunnu hyvältä idealta. Eikö me voitas kuitenkin valita nimeä, joka ei ole jo jonkun toisen varaama? Kyllähän maailmassa nimiä riittää.

Ilkka: Huoli pois, Noste on tosi hyvä! Käyn rupattelemassa Annelin kanssa heti tämän jälkeen. Anna-Mari, voisitko hahmotella ehdotuksia Noste-logoksi jo siihen ylihuomiseen palaveriin.

Anna-Mari: Okei, jos te ootte nyt ihan varmoja tästä.

Ilkka: Mennään saman tien siihen demolehteen. Miltäs se uusin luonnos näyttää?

Älä valitse jo käytössä olevaa nimeä. Käytettävissäsi on rajaton määrä vapaita vaihtoehtoja.

Lähde: Kärpänen katossa.

SOSTE-sääntöjen 2 §: Järjestön toiminnan tarkoitus on rakentaa oikeudenmukaista ja vastuullista yhteiskuntaa.