Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja

Hesarille pisteitä luonnonsuojelusta

Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. [email protected] ✆ 050 5229 529

Arvostelen Hesaria usein ja mielelläni, koska se kestää sen. Tänään totesin, että on aivan pakko vaihteeksi myös kehua.

Lehti on julkaissut ahkerasti juttuja, jotka käsittelevät viimeaikaisia salametsästäjien rikoksia Perhossa, Sonkajärvellä ja Orivedellä. Se on erinomainen asia.

Uutisointi takoo lukutaitoisten kaaliin johdonmukaista viestiä.

Sen enempää poliisi kuin (kaikki) tiedotusvälineetkään eivät enää katsele läpi sormien ala-arvoista mellastusta metsissämme.

Yksi susien lahtaajista pääsi jo tutustumaan tutkintavankeuteen. Valitettavasti häkki ei heilu enempää: ensikertalaiset saanevat enintään ehdollista vankeutta.

Edes tappaja ei ole immuuni sille, mitä muut hänestä ajattelevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

shutterstock_52067119
Jari Parantainen

Prompteri auttaa, koska haluat katsoa silmiin

Prompteri on läpinäkyvä näyttö, jonka avulla voit pitää katseesi kamerassa. Siitä on hyötyä sekä videoneuvotteluissa että webinaareissa. Pääset eroon häiritsevästä vaikutelmasta, että vilkuilet jatkuvasti jonnekin katsojan ohitse.

Syntyvyys saattaa romahtaa sitä nopeammin, mitä ahkerammin toimittajat jaksavat taivastella asiaa.
Jari Parantainen

Jos syntyvyys sakkaa lisää, se saattaa olla toimittajan vika

Syntyvyys Suomessa on syöksykierteessä. Se on saanut toimittajat keulimaan. Esimerkiksi Helsingin Sanomat uhrasi taas aiheelle kolme aukeamaa. Mutta jokainen psykologiaan perehtynyt tajuaa, miten älämölö kannustaa entistä useampia lapsettomiksi.

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.