Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja

Hesarille pisteitä luonnonsuojelusta

Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. jari@pollitasta.fi ✆ 050 5229 529

Arvostelen Hesaria usein ja mielelläni, koska se kestää sen. Tänään totesin, että on aivan pakko vaihteeksi myös kehua.

Lehti on julkaissut ahkerasti juttuja, jotka käsittelevät viimeaikaisia salametsästäjien rikoksia Perhossa, Sonkajärvellä ja Orivedellä. Se on erinomainen asia.

Uutisointi takoo lukutaitoisten kaaliin johdonmukaista viestiä.

Sen enempää poliisi kuin (kaikki) tiedotusvälineetkään eivät enää katsele läpi sormien ala-arvoista mellastusta metsissämme.

Yksi susien lahtaajista pääsi jo tutustumaan tutkintavankeuteen. Valitettavasti häkki ei heilu enempää: ensikertalaiset saanevat enintään ehdollista vankeutta.

Edes tappaja ei ole immuuni sille, mitä muut hänestä ajattelevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Vinkit kriisijohtamiseen
Minna Elomaa

Nesteestä nosteeseen – TOP 10 vinkit kriisijohtamiseen

Tuotteistuksen kolme vaihetta on lupaus, lunastus ja paikkaus. Paikkausvaiheeseen päästään, jos jotain menee pieleen. Kokosin omista kokemuksistani vuosien varrelta kriisitilanteen haltuunottoon vinkit, joita olen arjessa

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.