Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja

Pölli tästä -blogin pakkomuutto

Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. [email protected] ✆ 050 5229 529

Six Apartin TypePad -blogipalvelu pimeni useiksi päiviksi. Niinpä Pölli tästä -blogi jatkaa tästä lähtien WordPressin palvelussa.

Jostain vielä tuntemattomasta syystä käyttämäni TypePad-blogipalvelu pimeni torstaina 6. maaliskuuta. Ongelma vaikutti näin maallikosta nimipalvelusta johtuvalta, koska typepad.com-päätteiset blogit toimivat aivan normaalisti.

Sen sijaan kaikki typepad.fi-osoitteissa kirjoituksiaan julkaisseet saivat ilmeisesti kokea saman kohtalon: kukaan ei päässyt lukemaan heidän blogejaan ainakaan pariin päivään.

TypePad-palvelua pyörittävä Six Apart on tyypillinen nykyaikainen yritys. Siihen ei saa yhteyttä mitenkään. Lienevätkö edes tietoisia, että heidän asiakkaansa ihmettelevät kohtaloaan täällä kaukana Pohjolassa.

Tietysti jokainen saa lähetellä erilaisilla tukilomakkeilla hätäviestejään niin paljon kuin lystää. Mutta kuten tavallista, ne ilmeisesti valuvat putken toisesta päästä suoraan viemäriin tai muuhun vastaavaan mustaan aukkoon. Kukaan ei vastaa mitään.

No, onneksi on kilpailua. Ainakin tämä blogi otti ja lähti kilpailijan leiriin. Tästä lähtien jatkan kirjoittamista WordPressin välineillä. Järjestelmä tuntuu muutenkin joustavammilta kuin TypePad oli.

9 vastausta

 1. Kiitos Ismo! Arvaa vain, onko palohälyyttimeni olleet kovilla. Sen verran on savua tullut korvista, kun TypePad heittäytyi hankalaksi.

  Mutta ei hätää, tästä homma jatkuu taas. Uutta juttua pukkaa jälleen.

 2. Mainiota, että kahvitaukojen piristys on jälleen mukana pelissä. Näin verkkotunnusten kanssa työtä tekevänä kerrottakoon, että typepad.fi verkkotunnus on päässyt vanhentumaan 4.3.2008 ja sen uusiminen kolmeksi vuodeksi olisi vaatinut tältä yrittäjältä 43 euron investoinnin. Mutta jokainen tavallaan..

  Jatka samaa rataa… 😉

 3. Toni,

  Kiitos tosi valaisevasta kommentistasi! Aika huvittava juttu tuo verkkotunnuksen vanhentuminen. Fiksummat olivatkin aikanaan perustaneet bloginsa typepad.com-domainiin. Se ei varmasti pääse happanemaan yhtä huomaamatta.

 4. Hienoa! Ehdinkin jo säikähtää, että näinkö Pölli tästä heti hävisi maailmankartalta, kun ehdin siihen tutustumaan.

  Ja hienoa muuten, että WordPressin myötä blogin RSS-feedikin näkyy kokonaisena, eikä pelkkänä katkelmana kirjoituksen alusta. Kiitos hyvästä blogista ja mainioista ideoista!

 5. Itselleni tästä pakkomuutosta oli hyötyä. En ole nimittäin ennen kuullutkaan blogistasi, mutta tuolta WP:n suosituimmista tämän nyt bongasin.

  Ainakin tähän mennessä olet kirjoitellut varsin kiinnostavia kirjoituksia. Joten sait minusta ainakin lukijan ja ehkäpä kommentoinkin muutamia kirjoituksia.

  Tervetuloa WP:n käyttäjäksi, minunkin puolestani

 6. Heippa Jarppa! Minäkin olen blogissasi ekaa kertaa. Olen kyllä seurannut puuhiasi muuten, Sissimarkkinoinnikin omistan 🙂 Olen myös laillasi uusi WP:n käyttäjä, siirryin tänne Bloggerista (tää on paljon parempi).

  Tuun takasinkin!

  t. Yökukkuja-Annu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Sakkojen tuotteistaminen
Tommi Elomaa

Kannattaisiko sakot tuotteistaa?

Matkailijan matka katkesi koneesta poistamiseen Pariisissa. Avoimeksi jää, millainen lasku tuosta lankeaa – jos lankeaa. Olisiko sakkojen tuotteistuksella mitään vaikutusta?

noste_sissit_748-copyright
Jari Parantainen

Nordea jahtaa tosi tyhmiä terroristeja

Nordean asiakas purnasi Hesarissa (23.11.2016), että pankki oli tentannut hänen tallettamansa käteisen alkuperää. Puhelimitse asiaa ei voitu hoitaa. Kamreeri oli komentanut alamaisensa konttorille kuulusteltavaksi nenätysten. Pari päivää

Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja
Jari Parantainen

Haluan Talouselämä-lehteni taksilla

Nyt on katumme postilaatikot ryhmitelty neljän boksin ryppäiksi, jotta jakajan olisi helpompi jättää hommansa hoitamatta. Talouselämä- ja Tekniikka & Talous -lehdet tulivat taas kerran perille

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.