Six Apartin TypePad -blogipalvelu pimeni useiksi päiviksi. Niinpä Pölli tästä -blogi jatkaa tästä lähtien WordPressin palvelussa.

Jostain vielä tuntemattomasta syystä käyttämäni TypePad-blogipalvelu pimeni torstaina 6. maaliskuuta. Ongelma vaikutti näin maallikosta nimipalvelusta johtuvalta, koska typepad.com-päätteiset blogit toimivat aivan normaalisti.

Sen sijaan kaikki typepad.fi-osoitteissa kirjoituksiaan julkaisseet saivat ilmeisesti kokea saman kohtalon: kukaan ei päässyt lukemaan heidän blogejaan ainakaan pariin päivään.

TypePad-palvelua pyörittävä Six Apart on tyypillinen nykyaikainen yritys. Siihen ei saa yhteyttä mitenkään. Lienevätkö edes tietoisia, että heidän asiakkaansa ihmettelevät kohtaloaan täällä kaukana Pohjolassa.

Tietysti jokainen saa lähetellä erilaisilla tukilomakkeilla hätäviestejään niin paljon kuin lystää. Mutta kuten tavallista, ne ilmeisesti valuvat putken toisesta päästä suoraan viemäriin tai muuhun vastaavaan mustaan aukkoon. Kukaan ei vastaa mitään.

No, onneksi on kilpailua. Ainakin tämä blogi otti ja lähti kilpailijan leiriin. Tästä lähtien jatkan kirjoittamista WordPressin välineillä. Järjestelmä tuntuu muutenkin joustavammilta kuin TypePad oli.