Kirjan käyttöliittymä ylivoimainen?

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Kuriiri kiikutti vihdoin Amazonin Kindle-lukulaitteen pöydälleni.

Purin värkin paketista heti. Kuten uusissa vermeissä usein, tämänkin päällä oli iso tarra, johon oli painettu käyttöohjeita.

Amazon Kindle

Amazon Kindle paketista otettuna - Klikkaa kuva täysikokoiseksi

Paitsi että kuva ei ole tarrassa. Suojakalvo on aivan kirkas ja tyhjä. Kuva nököttää laitteen näytössä.

Kindle tulee jo laatikossaan niin, että näyttö on valmiiksi päällä. Se kun ei kuluta sähköä muulloin kuin kuvan päivitysvaiheessa. Ja koska kuva on niin tarkka ja vakaa, jälki näyttää aivan painetulta.

Kaikkein hauskinta tässä on se, että yhtiökumppanini Antti oli jo varoittanut asiasta. Silti lensin retkuun.

Painetun paperin ylivoimaisuudesta paasaavat eivät ilmeisesti paremmasta tiedä. Luulen, että takinkääntäjät yleistyvät lähiaikoina rajusti.

Amazon näyttää mallisuorituksen myös siitä, ettei vakavan bisneksen tarvitse olla aina niin paskantärkeää. Tässä kuva Kindle-laatikon kyljestä:

Kindlen helppo tuoteboksi

Kindle-boksi ei tärkeile - Klikkaa kuva täysikokoiseksi

Pakkaus on tosiaan harvinaisen helppo tapaus. Eikä se sisällä styroksia tai muuta ongelmajätettä.

Jari Parantainen

Jari Parantainen

Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Kouluttaja & varastetun tavaran (ideoiden) välittäjä. Brändipoliisin vanha tuttu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja.

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jari Parantainen

Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Kouluttaja & varastetun tavaran (ideoiden) välittäjä. Brändipoliisin vanha tuttu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja.

Uusimmat kirjoitukset

Tilaa uusimmat kirjoitukset

Saat aina tiedon uusimmasta kirjoituksesta suoraan sähköpostiisi. Voit perua tilauksesi koska tahansa yhdellä klikkauksella.