A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Yleisradion erotettua, mutta vielä kotvan virkaansa hoitavaa pomoa Mikael Jungneria on kutsuttu koko ajan toimitusjohtajaksi.

Tittelistä syntyy harha, että hän johtaisi yritystä.

Torstaina ns. toimitusjohtaja Jungner lausui lehdessä (Uutispäivä Demari 18.3.2010) näin:

”Yleisradio on saatettu hyvin tukalaan tilanteeseen. Miten kehittää Yleisradiota, kun ei tiedetä, mikä on yhtiön rahoitus parin vuoden päästä.”

Jos Jungner olisi aito toimitusjohtaja aidossa yrityksessä, hänelle olisi paljastunut karu totuus jo kauan sitten.

Yhdenkään markkinatalouden myllytyksessä seikkailevan yrityksen pomo ei tiedä, miten firma rahoittaa toimintansa kahden vuoden päästä. Tai että onko koko puljua edes olemassa silloin.

Siitä huolimatta kaikissa aidoissa yrityksissä on kehitettävä toimintaa. Ainakin keskipitkän aikavälin suunnitelmat on laadittava. Epävarmuutta on siedettävä.

Kuulemma Jungnerille on tarjottu jo monenmoista hommaa, joihin hän voi siirtyä Yle-pestinsä jälkeen. Äijälle on luvassa valaistuksen hetkiä, jos hän sattuu eksymään oikean yrityksen oikeaksi vetäjäksi.

Älä heittäydy lattialle sätkimään, oli yhtiösi tulevaisuus miten epävarma tahansa. Juuri silloin johtajan veri punnitaan.

Jari Parantainen

Jari Parantainen

Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Kouluttaja & varastetun tavaran (ideoiden) välittäjä. Brändipoliisin vanha tuttu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja.

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jari Parantainen

Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Kouluttaja & varastetun tavaran (ideoiden) välittäjä. Brändipoliisin vanha tuttu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja.

Uusimmat kirjoitukset

Tilaa uusimmat kirjoitukset

Saat aina tiedon uusimmasta kirjoituksesta suoraan sähköpostiisi. Voit perua tilauksesi koska tahansa yhdellä klikkauksella.