Etsi kirjoituksia
Close this search box.

Maksuton webinaari tiistaina – aiheena tuotteistaminen

Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. [email protected] ✆ 050 5229 529

Tomi Grönfors myy itseään markkinointiprojektien vetäjäksi b2b-yrityksiin. Heppu puhui jollain kavalalla tempulla pääni pyörryksiin niin, että lupasin osallistua hänen masinoimaansa webinaariin.

Live-sessio olisi luvassa ensi viikon tiistaina 1. syyskuuta klo 9:00–10:30. Aiheena on tietysti tuotteistaminen, mikäpä muukaan.

Kyytiin mahtuu vain sata osallistujaa. Edellisen kerran rannalle jäi kuulemma kymmeniä epätoivoisia. Siis vaikka mukana ei ollut edes kaltaistani maailmanluokan staraa.

Vilkaise webinaarin ohjelmaa ja rekisteröidy ripeästi

3 vastausta

  1. Terve Jari,

    Mä olen syvästi pahoillani. En tosin siitä, että puhuin pääsi pyörryksiin. Vaan siitä, että nyt ollaan myyty webinaari niin tukkoon, että pitää varmaan pitää show kahteen kertaan. Sillä ilmoittautuneita on tullut ennätysmäärä. Kaikki eivät edelleenkään mahdu mukaan. Kohta ei edes puolet.

    Niin näin kai se homma etenee, kun on maailmanluokan stara keulilla.

    Masinoivin terveisin,

    Tomi Grönfors
    Digitaalinen b2b markkinointitoimistosi

    1. Taitaa olla totta tuo ”etelän median” vaikerrus henkisestä lamasta. Eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä kuin istua nenä kiinni tietokoneessa lähes keskellä hyvää työviikkoa?!

  2. Niin. Aiemmin nostin esiin myös sen näkökulman, että nyt ihmisellä on lupa varastaa työnantajan aikaa ja sijoittaa se itseensä. Ei hölmöä temppu sekään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Kuinka kalastat ruutanoita
Tommi Elomaa

Kuinka kalastat ruutanoita?

Miten myyt asiakkaille, jotka säästävät pysyäkseen hengissä? Millaisella syötillä ruutana käy koukkuun kiinni?

Miten opetat itsellesi hyviä asiakkaita
Tommi Elomaa

Miten opetat itsellesi hyviä asiakkaita?

Opeta asiakkaasi kuuden vaiheen kautta kuuliaisiksi ja tottelevaisiksi. Se tekee heidän elämästään helpompaa ja samalla myös parannat omaa katettasi.

Reputatko kananmunatestin
Tommi Elomaa

Reputatko kananmunatestin?

Elätkö siinä harhassa, että teidän palvelunne on uniikki myös asiakkaidenne mielessä? Kananmunatesti paljastaa höttöpuheen armotta.

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.

Tuotepäällikön pelastuspakkaus

Pärähtävätkö päiväsi tulipalojen sammutteluun? Näperteletkö oikeastaan yksityiskohtien parissa? 

Tämä 73-sivuinen opas kertoo, miten pääset kiireestä eroon lopullisesti. 

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat vinkit tuotteistukseen sekä uusimmat blogikirjoitukset ja asiakastarinamme. Lähetämme korkeintaan kaksi sähköpostia kuukaudessa.