Miitre, Miika ja Ilari ovat pyörittäneet pientä Sissy-nimistä mainostoimistoa Helsingin Huopalahdessa jo vuosia. Tapasimme ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun olin myynyt Noste-suolakaivos-tuotteistusprojektin Lönnbergin kirjapainolle.

Tapani mukaan ehdotin, että myös asiakkaani mainostoimisto osallistuisi hankkeeseemme. Niinpä trio marssi paikalle, ja hyvä niin. Heput ylittivät odotukseni, ja projektista seurasi paljon hyvää kaikille osapuolille.

Mutta kuten niin usein, monilahjakkaiden yrittäjien täytyy näköjään aina häröillä kaikenlaisiin sivubisneksiin.

Miitre otti hiljattain yhteyttä. Olivat kuulemma polkaisseet pystyyn uuden liiketoiminnan nimeltään Natua. Se myy painettuja, vastuullisesti tuotettuja t-paitoja verkossa.

Nimi on pöllitty maapallon toiselta puolen:

”Natua on myös pieni kylä Fidzin saariryhmässä Vanua Levu -saarella, Savusavu-lahden rannalla. L 16°43’37.8″S P 179°09’30.9″E”

Äijät pyysivät verkkokaupastaan palautetta. Mutta koska olen niin tärkeä ja kiireinen henkilöbrändi, en tietenkään ehdi auttaa ihan kaikkia pyytäjiä.

Kokeilenpa siis ulkoistaa taas tämänkin homman.*

Tiedän kokemuksesta, että Sissyn / Natuan porukka kestää suoraa puhetta. Jos siis ehdit ja viitsit, käy vilkaisemassa, miltä Natua-verkkokauppa näyttää.

Tykitä konkreettisia korjausehdotuksia & kehitysideoita – tai kerro muuten vain ensivaikutelmistasi.


* En saa tästä mitään salaisia palkkioita tai muuta hyötyä. Kunhan ajattelin jeesata näitä reippaita nuoria yrittäjiä.