Lähetä viesti
Pölli tästä -blogi on ideavarkaan apaja

Pölli tästä -lukupiiri ennusti voittajan

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Jari Parantainen
Jari Parantainen
Olen Suomen kokenein tuotteistaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen ja hinnoittelu. Palkittu Pölli tästä -blogi & bisneskirjoja. [email protected] ✆ 050 5229 529

New call-to-action

Tilaa hälytys

Vaani sinäkin Pölli tästä -blogia. Saat tiedon Jarin uusista kirjoituksista sähköpostiisi.

Palvelun tuotteistaminen -koulutus 20.4.2020 Turussa
Tuotteistamisen idea on tehdä ostamisesta helpompaa ja palvelun toimittamisesta kannattavaa. Samalla se tarkoittaa, että työstä tulee paljon mukavampaa. Koulutuksen järjestää Intoo.
KOULUTUS

Kuulin pari tuntia sitten, että Patrian tietohallintojohtaja ja tietokirjailija Sari Torkkola voitti Lean-teoksellaan vuoden 2016 parhaan bisneskirjan palkinnon.

Onnittelut Sarille hienosta suorituksesta!

Toki kisan ratkaisu oli jo ennakkoon Pölli tästä -lukupiiriin osallistuneiden tiedossa. Opus käsittelee Lean-asioita poikkeuksellisen kiinnostavasti niin, että sen puolesta oli helppo lyödä vetoa.

Katso tammikuun Pölli tästä -lukupiirin tallenne. Sari kertoo kiinnostavia taustoja ja yksityiskohtia siitä, miten voittajakirja syntyi.

Jos olet kiinnostunut Lean-asioista, käy ilmoittautumassa Sarin verkkosivuilla hänen postituslistalleen.


Helmikuun Pölli tästä -lukupiirin suora lähetys käynnistyy perjantaina 17. päivänä klo 9:15.

Ruodittava kirja on tällä kertaa Timothy Ferrissin tupituore 700-sivuinen tiiliskivi nimeltään The Tools of Titans. Kirjailija on monille tuttu vuoden 2009 hittikirjastaan The 4-Hour Workweek.

Tämä mainio teos koostuu kolmesta jaksosta, jotka ovat suomeksi Terveys, Vauraus ja Viisaus. Se on kokoelma Ferrissin haastattelemien (usein upporikkaiden) ihmisten parhaita neuvoja.

Puolituntinen webinaari on maksuton. Kirjaa ei tietenkään ole pakko lukea etukäteen. Ilmoittaudu mukaan nyt heti.


Palvelun tuotteistaminen -opas, Jari Parantainen
Palvelun tuotteistaminen -käsikirja
Tämä e-kirja neuvoo, miten tuotteistat insinöörisi osaamisen helposti ostettavaksi sisäänheittopaketiksi.
Maksuton

5 kommenttia

 1. Olin todella tyytyväinen Sarin voittoon.

  Luin finalistikirjoista kolme kuudesta. Draivi oli kohtuullinen, Bulkista brändiksi hienoinen pettymys. Sarin kirja oli aivan eri tasoa eli loistava ja erinomainen. Jännä, että finaalin sisälläkin on noin suuria tasoeroja.

  1. Sekin oli arvattavissa, että kirja loppuisi kaupoista saman tien. Neljäs painos on tulossa myyntiin 23. helmikuuta.

   Itse luin finalistikirjoista (Sarin teoksen lisäksi) Kirsi Pihan Rytmihäiriön ja Matti Alahuhdan Johtajuus-opuksen.

   Etenkin Alahuhta oli pettymys. En muista löytäneeni siitä ensimmäistäkään omaperäistä ajatusta. Kirsi sentään sanoi monta juttua mukavan räväkästi, kuten viestinnän ammattilaiselta voi odottaakin.

   Tämä on vain taas kerran esimerkki, että vaikka suuri johtaja menestyisi bisneksessä, hän ei ole välttämättä säkenöivä kirjailija (oli kuvioissa haamukirjoittajia tai ei).

   Hauska yksityiskohta muuten tuo, että kisaan osallistuivat sekä Marco Mäkinen että Kirsi Piha, jotka ovat siis naimisissa keskenään. Perheellä oli suorastaan epäreilu kilpailuetu.

 2. Joo, ehdin jo unohtaa lukeneeni myös Alahuhdan kirjan, se oli vain jo viime vuoden puolella. Kirjasta piirtyi esille niin tasapainoinen johtaja, että mieleen hiipi epäilys, voiko kukaan olla niin täydellinen?

 3. Ainakin omasta mielestäni Alahuhdan kirja oli hemmetin hyvä. Ei todellakaan mikään värikäs opus täynnä tunteita, tarinoita ja kipinöiviä juttuja vaan tasapainoinen kuvaus oikeiden asioiden tekemisestä sekä asioiden tekemisestä oikein (tämäkin on kyllä niin lässynläälailla sanottu).

  Varmaankin reflektoi enemmän henkilön insinöörimäisyyttä ja jämäkkyyttä. Ei Alahuhta ole myöskään mitenkään säkenöivä puhuja. Toisaalta tulokset puhuvat puolestaan, mutta en itsekään loistavaa uraa kirjailijana hänelle povaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

MItkä ovat delegoinnin 12 vaihetta?
Jari Parantainen

Mitkä ovat delegoinnin 12 vaihetta?

Delegoinnissa on 12 vaihetta, joista suurin osa unohtuu aina. Asiantuntija harkitsisi ylennystään toisenkin kerran, jos hän ymmärtäisi, että suurin osa hänen päivistään kuluu sitten delegointitöissä.

Jo alle kaksivuotias tajuaa, mikä on reilua
Jari Parantainen

Jo alle kaksivuotias tajuaa, mikä on reilua

Osmo Soininvaara on mielestäni terävä heppu. Seuraan hänen blogiaan tiiviisti, vaikka en aivan aina hänen päättelyketjujaan täysin ymmärräkään. Paljon olen häneltä kuitenkin oppinut. Joulukuussa 2018

Everybody Lies oli vuoden 2017 tärkein bisneskirja
Jari Parantainen

Everybody Lies oli vuoden 2017 tärkein bisneskirja

Seth Stephens-Davidowitz kirjoitti vuoden 2017 ehkä tärkeimmän bisneskirjan. Se on nimeltään Everybody Lies. Teoksesta on puhuttu Suomessa kuitenkin aivan aivan ällistyttävän vähän. Lieneekö ongelma, että opus paljastaa meistä ihmisistä niin paljon kiusallisia – ja jopa karmiviakin puolia – että se ahdistaa lukijoita?

Palvelun tuotteistaminen -opas, Jari Parantainen

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.

New call-to-action